Opiskeluinfo

OPISKELUUN LIITTYVÄ ASIOITA

Oppitunnin peruuntuminen

Oppitunnin peruuntumisesta ilmoitetaan opiskelijoille tekstiviestillä tai puhelimitse. Jokaviikkoinen opintoryhmä (1-2 t) voi peruuntua kerran lukukauden aikana, esim. opettajan sairastumisen vuoksi, eikä sitä korvata opiskelijoille. Jos opettajan poissaolokertoja tulee enemmän, opisto hankkii sijaisen tai pidetään yksi tai useampi korvauskerta.

Vakuutukset

Sulkavan kunta on vakuuttanut Järvi-Saimaan kansalaisopistossa opiskelevat opiskelijat.

Tiedottaminen

Kurssiohjelmaan tulevista muutoksista, opiston tapahtumista ym. tiedotetaan mm. jokaisen opistokunnan paikallislehdessä, nettisivuilla ja Facebookissa. Kurssien äkillisistä peruuntumisista ja muista kursseihin liittyvistä asioista lähetämme viestit ryhmätekstiviestipalvelun kautta, joten et voi vastata saamaasi viestiin.

Opintoryhmien kuvaaminen

Opintoryhmien toimintaa, opiston tapahtumia ja visuaalisten taiteiden kurssitöitä valokuvataan. Valokuvia julkaistaan opiston www-sivuilla, Facebookissa ja opinto-oppaassa. Niitä voidaan käyttää myös opiston mainonnassa ja markkinoinnissa.

Todistukset

Opiskelusta annetaan kurssin päätyttyä pyydettäessä osallistumistodistus. Todistus on ilmainen lukuvuoden aikana. Myöhemmin toimitettuna todistusmaksu on 10 €/kurssi. Taiteen perusopetuksen todistusta voit pyytää toimistosta, kun arvelet 500 opintotuntia on suoritettu tai kun olet lopettamassa opintojasi kansalaisopistossa. Todistus on ilmainen.

Opistolaiskunta

Järvi-Saimaan kansalaisopistossa kaikki opiskelijat kuuluvat opistolaiskuntaan ja ovat tervetulleita osallistumaan sen järjestämiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Sulkavalla toimii kansalaisopiston opistolaisyhdistys, jonka puheenjohtajana on Sirpa Ruottinen, puh. 050 365 0058.