Musiikin yksilöopetukseen ilmoittautuminen

Musiikin instrumenttiopetus on henkilökohtaista opetusta. Tunnin pituus on 20 minuuttia. Kuorot, orkesterit ja yhtyeet toimivat ryhmäopetuksena, jolloin tunnin pituus on esim. 90 minuuttia. Musiikin opetukseen voi osallistua esikouluiästä lähtien. Oppilaalla täytyy olla opiskeltava instrumentti kotona.

Sulkavan ja Juvan toimipiste

Sulkavalla ja Juvalla instrumenttiopetukseen etusijalla ovat vanhat opiskelijat, jotka ovat keväällä palauttaneet jatkamisilmoituslomakkeen. Jos lomakkeessa ilmoitetut tiedot (valitut kurssit ja yhteystiedot) ovat muuttuneet, ota silloin yhteyttä kansalaisopiston toimistoon.

Vanhoihin opiskelijoihin ollaan yhteydessä ennen soittotuntien alkamista opetusaikojen sopimiseksi. Uusille instrumenttiopiskelijoille tiedotetaan vapautuvista oppilaspaikoista opiston www-sivuilla/opinto-ohjelma, Juvan Lehdessä ja Sulkava-lehdessä.

Rantasalmen toimipiste

Musiikin instrumenttiopetus on pääasiassa taiteen perusopetusta ja noudattaa taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän opetussuunnitelmaa. Soitinvalmennukseen Rantasalmella voivat osallistua 5 vuotta täyttäneet.

Rantasalmen instrumenttiopetukseen ovat etusijalla vanhat opiskelijat, jotka ovat keväällä palauttaneet jatkamisilmoituslomakkeen. Jos lomakkeessa ilmoitetut tiedot (valitut kurssit ja yhteystiedot) ovat muuttuneet, ota silloin yhteyttä opiston toimistoon. Vanhoihin opiskelijoihin ollaan yhteydessä ennen tuntien alkamista opetusaikojen sopimiseksi. Uusille instrumenttiopiskelijoille tiedotetaan vapautuvista oppilaspaikoista 20.8. klo 18.00 (soitinesittely alkaa jo klo 17.00) Rantasalmen Keskuskoulun musiikkiluokassa, tervetuloa!

Katso tästä kurssimaksut