Ilmoittautuminen

Opintoryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä musiikin instrumenttiopetusta lukuun ottamatta.
Ilmoittaudu viimeistään viisi päivää ennen kurssin alkua! Kurssi ei ala, mikäli ennakkoilmoittautuneita ei ole riittävästi.
Kurssit alkavat opinto-oppaassa ilmoitettuna ajankohtana.
Kansalaisopistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu, kurssitiedoissa tapahtuu muutoksia, saat opiskelupaikan varasijalta tai lähiopetuskurssi muutetaan etäopetuskurssiksi.

Musiikin instrumenttiopetukseen ovat etusijalla ne opiskelijat, jotka ovat keväällä palauttaneet jatkamisilmoituslomakkeen.
Jos lomakkeessa ilmoitetut tiedot (valitut kurssit ja yhteystiedot) ovat muuttuneet, ota yhteyttä kansalaisopiston toimistoon. Jatkamisilmoituslomakkeen palauttaneisiin opiskelijoihin ollaan yhteydessä ennen opetuksen alkamista opetusajoista sopimiseksi.

Rantasalmella uusille instrumenttiopiskelijoille tiedotetaan vapautuvista oppilaspaikoista torstaina 17.8.2023 klo 17.00 Rantasalmen Keskuskoulun musiikkiluokassa.

Sulkavalla ja Juvalla uusille instrumenttiopiskelijoille tiedotetaan vapautuvista oppilaspaikoista Facebookissa ja opiston nettisivuilla. Opiskelijalla on mahdollisuus osallistua musiikin opetukseen oman kunnan ohella myös kansalaisopiston muissa toimipisteissä.

Scroll to Top