Musiikin yksilöopetukseen ilmoittautuminen

Musiikin instrumenttiopetus on henkilökohtaista opetusta. Oppitunnin pituus on 20 minuuttia. Opettajan suosituksesta opiskelijalla on mahdollisuus valita 30 tai 40 minuutin oppitunti. Kuorot, orkesterit ja yhtyeet toimivat ryhmäopetuksena, jolloin tunnin pituus on esim. 90 minuuttia. Musiikin opetukseen voi osallistua esikouluiästä lähtien. Opiskelijalla täytyy olla opiskeltava instrumentti kotona. Kurssimaksut koskevat koko lukukautta, ei yksittäistä opetuskertaa.

Sulkavan ja Juvan toimipiste

Sulkavalla ja Juvalla musiikin opetus ei ole taiteen perusopetusta. Etusijalla ovat opiskelijat, jotka ovat keväällä palauttaneet opintojensa jatkamisilmoituslomakkeen. 

Näihin opiskelijoihin ollaan yhteydessä ennen opetuksen alkamista opetusajoista sopimiseksi. Vapautuvista opiskelijapaikoista tiedotetaan Facebookissa ja opiston nettisivuilla.

Musiikin ilmoittautumiset uusille opiskelijoille alkavat 14.6.2023 klo 10.00.

Rantasalmen toimipiste

Musiikin instrumenttiopetus on pääasiassa  taiteen perusopetusta ja noudattaa taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän opetussuunnitelmaa. Soitinvalmennukseen Rantasalmella voivat osallistua 5 vuotta täyttäneet.

Rantasalmen instrumenttiopetukseen ovat etusijalla opiskelijat, jotka ovat keväällä palauttaneet jatkamisilmoituslomakkeen. Jos lomakkeessa ilmoitetut tiedot (valitut kurssit ja yhteystiedot) ovat muuttuneet, ota yhteyttä opiston toimistoon. Näihin opiskelijoihin ollaan yhteydessä ennen tuntien alkamista opetusaikojen sopimiseksi. Uusille instrumenttiopiskelijoille tiedotetaan vapautuvista oppilaspaikoista 17.8.2023 klo 17.00 Rantasalmen yhtenäiskoulun musiikkiluokassa, tervetuloa!

Katso tästä kurssimaksut

Scroll to Top