Kurssipaikan peruminen

Ilmoita meille aina peruutuksesta, muutoin kurssimaksu laskutetaan!

ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN LÄHI- JA ETÄOPETUKSESSA

Ilmoita meille aina peruutuksesta, muutoin kurssimaksu laskutetaan! HUOM! Lähi- ja etäopetuskurssille osallistumatta jättäminen ei ole peruutus. Ilmoittautuminen on sitova. Jos et pääse tulemaan kurssille, muista peruuttaa osallistumisesi – näin annat mahdollisesti jonossa olevalle kurssipaikan.

Osallistumisen peruminen tapahtuu aina kansalaisopiston toimiston kautta (ei opettajan kautta). Perumisen voit tehdä puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään viittä (5) vuorokautta ennen kurssin alkamista. Mikäli haluat siirtyä toiseen ryhmään, ilmoita siitä aina toimistoon. 

Opiskelijat kirjataan aina ensimmäisestä kerrasta lähtien päiväkirjaan sekä lähi- että etäopetuskursseilla. Kansalaisopisto laskuttaa opiskelijat päiväkirjaan merkittyjen kokoontumiskertojen perusteella. Jokaviikkoinen opintoryhmä (1–4 t kestoinen/viikko) voi peruuntua kerran lukukauden aikana, esim. opettajan sairastumisen vuoksi, eikä sitä korvata opiskelijoille. Jos opettajan poissaolokertoja tulee enemmän, kansalaisopisto hankkii sijaisen tai pidetään yksi tai useampi korvauskerta.

Jos opiskelija keskeyttää kurssin, opintomaksua ja/tai lukukausimaksua ei palauteta. Kurssimaksua ei myöskään palauteta, jos kurssi on opiskelijan taitotasoon soveltumaton kurssi, kurssi keskeytyy opiskelijamäärän vähenemisen tai opettajan vaihtumisen takia. Poissaolo kurssilta ei alenna kurssimaksua ja kansalaisopistolla on myös oikeus periä opintonsa keskeyttänyttä opiskelijaa koskevat tarvikekustannukset. Ilmoittautuminen on sitova.

Peruutus 5 päivää ennen kurssin alkua: Et maksa kurssimaksua

Peruutus 4-1 päivää ennen kurssin alkua: Maksat puolet kurssin hinnasta

Peruutus kurssin alettua: Maksat koko kurssimaksun

Scroll to Top